Aanmelden als busverhuurder

Het plaatsen van uw aanbod op Huurjebus.nl is gratis. Ook kunt u vrijblijvend offertes uitbrengen. Het uitbrengen van offertes is gratis. U betaalt pas wanneer de reis bij u wordt afgenomen. U loopt dus geen risico.

Ter introductie is de eerste afgenomen aanvraag gratis. Meer informatie? Lees de veel gestelde vragen. Al een account? Dan kunt u hier inloggen.

Ik sta al op Huurjebus.nl

Ik ben nieuw

» Aanmelden als busverhuurder

Waarom Huurjebus.nl?

Gratis aanmelding: aanmelding is gratis en vrijblijvend.


Vergroot uw klantenkring: Maak gratis uw bedrijfsprofiel aan en wordt beter gevonden in de zoekmachines en haal meer opdrachten binnen.

Offertes uitbrengen?

Bepaal zelf: U bepaalt op welke aanvragen u een offerte uitbrengt.


Regiotargeting: Filter op afstand en toon alleen relevante aanvragen in uw werkgebied.


Snel offreren: U ontvangt de aanvragen uit uw werkgebied per e-mail en kunt direct een offerte uitbrengen.


Géén open veiling: Offerteprijzen van andere busverhuurders zijn niet zichtbaar. Zo creëren we een gesloten en eerlijk kanaal wat de natuurlijke marktwerking bevordert.

No cure no pay: U betaalt alleen 5% van de offerteprijs wanneer de aanvrager de rit bij u afneemt. U loopt dus geen risico.


Onderscheid u op kwaliteit: De aanvrager ziet bij zijn aanvraag alle bedrijfsprofielen van de geïnteresseerden in één overzicht en maakt zijn keuze op basis van uw bedrijfsprofiel, offerteprijs, offertebeschrijving, keurmerken en ervaringen van anderen. U kunt zich als busverhuurder dus onderscheiden op uw kwaliteit en service.

Kwalitatieve aanvragen: Gecontroleerde gegevens van serieus geïnteresseerde consumenten / bedrijven.


Geen vaste kosten: Geen administratie- of opstartkosten.


Wat ziet de aanvrager?

Bekijk een werkend voorbeeld: