Bus huren met chauffeur? Bespaar fors!

Wilt u binnenkort een bus huren met chauffeur? Maar weet u niet welk busverhuur bedrijf de beste aanbieding heeft? Plaats uw aanvraag en vergelijk! Vergelijken helpt! U kunt al snel honderden euro's besparen op het bus huren. U ontvangt meerdere aanbiedingen van busverhuur bedrijven door heel Nederland. Vergelijk de offertes en kies de beste aanbieding voor het bus huren met chauffeur!

Meerdere offertes aanvragen
(gratis)
 • Plaats gratis uw aanvraag voor het bus huren
 • Vergelijk op prijs, ervaringen en het bedrijfsprofiel
 • U bepaalt aan welke busverhuurder u de rit uitbesteed
 • De offertes zijn vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast

En nog meer voordelen...

 • Wilt u geld besparen op het bus huren?
 • Wilt u met weinig moeite veel busverhuurders benaderen?
 • Wilt u er zeker van zijn dat u de beste busverhuurder kiest?
(gratis)


Bus huren prijs berekenen

Ook benieuwd naar de busverhuur prijs van jouw rit? Via het bus huren offerteformulier ontvangt u direct een prijsindicatie voor het bus huren met chauffeur.

U vult uw vertreklocatie, bestemming, en het aantal passagiers in en krijg direct inzicht in de kosten voor het huren van uw bus. De gegeven prijs is slechts een indicatie voor het huren van een bus met chauffeur. Vaak liggen werkelijke bus huren prijzen aanzienlijk lager! U doet er dus verstandig aan om meerdere offertes te ontvangen zodat u de prijzen kunt vergelijken!

Vergelijk kwalitatief: Lees ervaringen

Soms kan goedkoop duurkoop zijn. Daarom hanteren wij op Huurjebus.nl een ervaringensysteem. Lees de ervaringen van anderen. Bekijk ook de keurmerken die busverhuur bedrijven voeren. Zo bent u altijd zeker dat u de beste keuze maakt bij het huren van jouw bus!

Goedkoop een bus huren

Met het aanvraagformulier op Huurjebus.nl wordt goedkoop een bus huren met chauffeur erg makkelijk. Met slechts het invullen van dit ene formulier worden vele busverhuur bedrijven in Nederland bereikt. Dit scheelt enorm veel tijd omdat u niet met elke busverhuurder die geschikt lijkt contact hoeft op te nemen over het huren van een bus voor een goede prijs. Dat doen wij voor jou, zodat het enige wat u nog hoeft te doen is het kiezen van de offerte waarbij de prijs en kwaliteit het beste aansluit bij jouw wensen voor het goedkoop huren van uw bus.

Waarom vergelijken?

 • U bespaart tijd. U bereikt in 1 klap allerlei busverhuur bedrijven in heel Nederland.
 • U bepaalt waar u een bus gaat huren. U zit dus nergens aan vast en loopt geen risico.

Hoe zit het met mijn privacy?

 • We gebruiken jouw gegevens alleen om uw aanvraag te verwerken.
 • De gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Lees onze privacybeleid voor meer informatie.

Feedback van onze bezoekers

Deze pagina krijgt gemiddeld een 9.1/10 op basis van 8 stemmen.

Rick Braaksma: Had een touringcar nodig voor onze reis naar Praag. Vergelijken is dan echt nodig. Prijzen varieërden namelijk behoorlijk.

Christa de Jong: Erg handig! Kreeg binnen 3 dagen mijn offertes binnen. Ook het invullen van mijn aanvraag ging erg simpel.

Nick Heijthuis: Al met al erg simpel meerdere offertes binnen gekregen. Wilde er toch even zeker van zijn dat ik de juiste busverhuurder zou kiezen.Laat uw ervaring achter:
We hebben veel leuke reacties ontvangen! Wilt u ook reageren? Neem dan even contact op en geef uw feedback!

Bus huren op basis van prijs en ervaringen

Elke busreis is natuurlijk uniek en dus lopen de prijzen bij het huren van een bus nogal wat uiteen. Maar als u een goede en volledige aanvraag invult op ons aanvraagformulier heeft u de beste kans om goedkoop uit te zijn. Op uw persoonlijke aanvraagpagina kunt u duidelijk zien welke prijzen de busverhuurders voor uw reis hanteren en daar ook op selecteren. U doet er goed aan om dat te combineren met selectie op ervaringen van anderen.


Ontvang gratis en vrijblijvend offertes!

Wilt u ook tijd en geld besparen op het huren van uw touringcar? Ontvang meerdere offertes voor uw busreis en vergelijk touringcarbedrijven op basis van hun bedrijfsprofiel, offerteprijs, keurmerken, service en ervaringen van anderen.

Hoe werkt het?

1. Vul zo uitgebreid mogelijk uw wensen in.

Busverhuur

2. Touringcarbedrijven bekijken uw aanvraag inhoudelijk en brengen een offerte uit.

3. U ontvangt scherpe offertes. Vergelijk de offertes en kies het geschikte touringcarbedrijf.

» Meer uitleg
» Veel gestelde vragen

Bus huren in Amsterdam of Rotterdam

Indien uw reisgezelschap voornamelijk uit Amsterdam komt doet u er verstandig aan om de busverhuur bedrijven in Amsterdam op prijzen en ervaringen te vergelijken. Ook zijn er op Huurjebus.nl een scala aan busverhuurder in het noorden (Groningen, Drenthe, Friesland) actief die uiteraard ook bereikbaar zijn via Huurjebus.nl. Waar u ook woont in Nederland, via Huurjebus.nl kunt u een bus huren voor elke gewenste reis!

Busverhuur bedrijvenBus huren in Utrecht

De opstaplocatie bij het huren van een bus is natuurlijk van groot belang. Het hangt er vanaf waar het reisgezelschap vandaan komt wat de beste opstaplocatie is voor jouw busreis. Utrecht ligt centraal in Nederland en als het gezelschap bestaat uit mensen uit het hele land ligt het vaak voor de hand om de bus in Utrecht te huren. Indien u ervoor kiest om te vertrekken vanuit Utrecht is het verstandig om ook de bus te huren in Utrecht zodat u kosten bespaart. Hier kunt u de busverhuur bedrijven in Utrecht vergelijken op basis van prijzen en ervaringen.Help ons groeien!